petek, 16. april 2010

Fimomanija

Tale tehnika mi je tako všeč, da kar nastajajo nove rožice. Sem se odločila naredit kar celo linijo, upam, da bodo vse našle nove lastnike in ne bodo samevale v škatli. No, tale na sliki je odšla v roke ( no bolje rečeno na dekolte ) moje sodelavke, upam, da je zadovoljna in jo bo pridno nosila.

petek, 9. april 2010

Darilo ob diplomi

Naša Urška je uspešno diplomirala kot vzgojiteljica predšolskih otrok. V ta namen sem ji naredila ta kompletek.Upam, da je novi lastnici všeč.

ponedeljek, 5. april 2010

Čestitka za craftalnico

Tole je moja prva prijava na izziv ( CRAFT -alnica ), pa še kako super, da je le ta slovenski. Pa probajmo srečo. Čestitka je zelo rožnata, namenjena pa bo 1. rojstnemu dnevu male princeske Ajde.

Fimanje

Po dolgem času sem spet preizkusila nove tehnike fimanja. Tole sem našla pri Renati.Malo me je bilo strah pečenja na žarnici, tako, da sem stala v pripravljenosti kdaj bo kaj razneslo, pa se ni zgodilo nič takega. Vse pregorele žarnice so tako našle nov namen uporabe. Naredila sem še uhane in nastal je tale kompletek, ki ga je dobila moja mami za materinski dan ( malo z zamudo ). Zdaj bo malo več časa za ustvarjanje, ko je diploma že v žepu, o tem pa po podelitvi.


četrtek, 1. april 2010

Zelena in rumena

V znamenju pomladi in prihajajočih praznikov sta nastala tale dva kompletka. Zelena in rumena, znanilki pomladi in upajmo toplejšega vremena. Pri čestitkah sem uporabila kalupe za odlitke z velikonočnii motivi, ki nimajo teže in se super držijo papirja ( s pomočjo vročega lepljenja ).